Referenties

De grootorde van de impact bij een coachingstraject is op voorhand moeilijk in te schatten maar dát ze impact zal hebben, is een garantie. Hieronder een paar getuigenissen van mensen die bij Lieve Van Weddingen een coachingstraject volgden.

“Ik ben gedurende een periode van 2 jaar op regelmatige basis gecoacht door Lieve. In mijn rol als business unit manager ontdekte ik een aantal duidelijke werkpunten waar ik met Lieve intensief op heb gewerkt. Door gerichte vragen te stellen, aandachtig te luisteren en zaken te toetsen aan de dagdagelijkse realiteit zorgde Lieve ervoor dat ik snel vooruitgang boekte. Door dieper te graven werden ook structurele zaken naar boven gebracht waardoor de resultaten die volgden uit de verschillende sessies ook op langere termijn werden bestendigd. De ervaringen en het samenwerken met Lieve kan ik enkel als uiterst positief omschrijven. De coaching sessies hebben een grote rol gespeeld in mijn ontwikkeling en dit zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.” (Business Manager, 39 jaar)

“Lieve heeft mijn leven veranderd. Haar persoonlijke aanpak zorgde ervoor dat ik mijn kern leerde kennen, van daaruit zeer sterk werd en de dingen kon realiseren die ik reeds lang wilde maar waarvan ik dacht dat ze onmogelijk waren (of die ik niet durfde). Reeds vanaf het intakegesprek waar we mijn doelen van de coaching bespraken, bracht ze me in contact met mijn gevoel. Dit was een enorme verrijking naast mijn sterk ontwikkelde denken, en het integreren van denken en voelen zorgde voor het doorbreken van mijn “endless loop” gedachten die vaak vast kwamen te zitten. Ze deed dit begripvol met zachtheid en tegelijk met voldoende urgentie om door mijn barricades te breken. Ze kon me zelf inzicht geven in mijn patronen en liet me via kleine experimenten ervaren hoe dingen ook anders kunnen. Op die manier kreeg ik zelf een beeld van welke mogelijke acties op een situatie beschikbaar zijn en kon ik beter kiezen welke actie wanneer toe te passen. Voor een life changing coaching ervaring kan ik zeer sterk Lieve Van Weddingen aanbevelen. Voor jezelf is er maar één voorwaarde: smijt jezelf helemaal en ga ervoor!” (CEO, 43 jaar)

“Lieve is niet mijn coach. Ik noem haar liever mijn sensei. Een eerbiedwaardige metgezel aan mijn zijde, die altijd het beste met me voor heeft. Ze zorgt dat ik op alle mogelijke manieren inzichten verwerf in wie ik ben en wat ik echt wil. Lieve biedt me een pad vooruit dat echt bij me past en geeft me de tijd om erop te geraken. En net zoals bij Mr Miyagi uit karate kid: wordt alles op een bepaald moment heel helder. (“wax on, wax off”). Geen grote woorden of geweldige psychologische theorieën bij Lieve, nee. Lieve is oprecht begaan met me. Always two there are, no more, no less. A master and an apprentice.” (Marketing Manager, 42 jaar)

“Na het eerste gesprek met Lieve : Ontnuchterend, verhelderend en een grote desillusie. Een desillusie omdat een burn out  niet zomaar wat bijslapen is. Het is een lang proces van vallen en opstaan, van pieken en dalen, van euforie en verdriet. Het is een peiling naar je diepste ik, hoe is het zover kunnen komen. Zelfanalyse, zelfrelativering, heroriëntering.

Opluchting omdat ik me begrepen voelde en me vrij kon uiten. Door betrokken confronteren en coachen met lef kreeg ik inzicht in mijn zijn. Dan kan je op weg naar je nieuwe zijn, krijg je  goesting om hieraan te werken. Hoe? Uitdagende opdrachten die je nieuwe inzichten opleveren. Leren stilstaan in het nu. De kunst om je te laten triggeren om bewust te kunnen werken aan een nieuwe weg. Leren accepteren dat de weg door dalen gaat. Dit alles maak je door onder een gedreven begeleiding….” (Head of operations, 47 jaar)